VOORWAARDEN RETREAT ANNULERINGEN
Het is uw verantwoordelijkheid om ons annuleringsbeleid te lezen en te begrijpen voordat u een reservering maakt. Natuurlijk boekt niemand met de bedoeling om hun retraite te annuleren of uit te stellen, maar er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren, dus sluit een reisannuleringsverzekering af zodra u uw reservering heeft gemaakt.

DEFINITIES
“Annulering” wordt gedefinieerd als het niet bijwonen van je geplande Janneke Gieles Retraite, inclusief het uitstellen of verplaatsen van een afspraak. “U” verwijst naar de gast die een Janneke Gieles Retraite boekt. “Wij” verwijst naar Janneke Gieles Retraite.

REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING
Om deel te nemen aan de retraite moet je een reisverzekering hebben. Zorg ervoor dat uw verzekeringspolis u wereldwijd dekt voor alle activiteiten en reisannuleringen. Afhankelijk van de polis en voorwaarden vergoedt een reisannuleringsverzekering sommige of alle annuleringskosten. Bij de meeste reisbureaus moet een verzekering binnen 14 dagen na het maken van uw reservering worden afgesloten.

ANNULERINGSBELEID VOOR deelnemers
Als je je reis annuleert, biedt Janneke Gieles Retraite om welke reden dan ook geen restitutie aan. Een deel van je betaling kan worden gebruikt als tegoed voor een andere retraite die binnen twee jaar na je oorspronkelijke retraite datum moet worden gedaan. Wij dragen uw tegoed graag over aan een andere gast. Afhankelijk van wanneer u annuleert, kunnen annuleringskosten van toepassing zijn.

De tarieven worden bepaald volgens het volgende schema:
Als je meer dan 90 dagen voor de startdatum van je retraite annuleert, kan 100% van je betaling worden toegepast op een andere retraite

Als je 60-89 dagen voor de startdatum van je retraite annuleert, kan 75% van je betaling worden toegepast op een andere retraite. U verliest 25% van de prijs van uw retraite.

Als je 15-59 dagen voor de startdatum van je retraite annuleert, kan 40% van je betaling worden toegepast op een andere retraite. U verliest 60% van de prijs van uw retraite.

Als je 14 dagen of minder voor de startdatum van je retraite annuleert, ben je je volledige betaling kwijt.

Uitzonderingen op ons beleid kunnen om welke reden dan ook niet worden gemaakt. We bieden geen tegoed aan voor gasten die laat arriveren of vroeg vertrekken.

ANNULERINGSBELEID
Als de Janneke Gieles Retraite een geboekte retraite datum om welke reden dan ook moet annuleren, kun je je volledige retraite betaling overboeken naar een andere retraite. De Janneke Gieles Retraite is niet verantwoordelijk voor uw uitgaven ter voorbereiding van een geannuleerde retraite, zoals vliegtickets, verlies van werk en/of andere kosten in verband met de voorbereiding van uw reis.