Op een dag besloot ik, om mijn leven te veranderen & dat heb ik gedaan.

Op mijn 17e ontmoette ik mijn huidige partner. Ik realiseer me nu hoe jong ik was…

Ik volgde een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik deed ervaring op in verschillende salons, en vertrok daarna voor een half jaar naar Gran Canaria om in een hotel als schoonheidsspecialiste te werken. Al snel wist ik dat ik eigen baas wilde zijn. Op mijn drieëntwintigste had ik mijn eigen salon.

Op mijn vijfentwintigste werd ik moeder van onze eerste dochter, drie jaar later volgde de tweede en op mijn zesendertigste kregen we een zoon.

Ik had mij voorgesteld hoe deze periode eruit zou zien, maar de realiteit was anders. Ik was moe van de slapeloze nachten en ik had het gevoel er alleen voor te staan. Ik voelde me niet begrepen door mijn partner. De ideeën over onze relatie en de opvoeding van de kindjes kwamen niet overeen. Ik maakte duidelijk dat het anders moest en ik probeerde hem te veranderen, maar die missie mislukte, hij bleef zichzelf.

Na vijf jaar barste de bom en ik besloot voor een paar maanden bij mijn ouders te gaan wonen. Het voelde alsof ik had gefaald als vrouw en moeder.

 

Je zult verbaasd zijn over wat je aantrekt,

als je toelaat waar je naar verlangt!

Ik gebruikte deze periode om alles te laten bezinken en na te denken over hoe ik verder moest. We waren er beide op gericht om als gezin verder te gaan en het fijn te maken voor elkaar. Na een half jaar besloten we om op basis daarvan bij elkaar te blijven.

Na een tijdje ben ik in het bedrijf van mijn vader gaan werken. Ik was verantwoordelijk voor de lancering van een door hem ontwikkeld innovatief product, dat potentie had om wereldwijd de markt op te gaan. Het voelde als een fantastische uitdaging en ik dook erin als salesmanager. We maakte samen veel binnen- en buitenlandse reizen en ik ontdekte kwaliteiten in mezelf, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik ontmoette interessante mensen en ontwikkelde nieuwe vaardigheden.

Na enkele jaren gingen mijn ouders scheiden en ik voelde steeds minder ruimte voor mijn visie op het ondernemen. Mijn vader en ik kwamen in een conflict, waardoor ik moest loslaten en afscheid nemen.

Ik verloor mijn baan, auto en inkomen. Dit was opnieuw een dieptepunt in mijn leven.

Mentaal, emotioneel en fysiek zat ik behoorlijk aan mijn taks. Op advies van de huisarts besloot ik naar de sportschool te gaan om op te laden en mijn hoofd leeg te maken. Dat was belangrijk om me weer beter te gaan voelen.

Ik wilde snel weer aan de slag en pakte de draad op met mijn salon. Binnen korte tijd had ik het erg druk en was ik weer lekker bezig. In deze periode ging ook onze wens van een derde kindje in vervulling, Ik hoopte op een jongen en we kregen een jongen.

Na 10 jaar voelde ik onrust. “Wat nu? Ben ik wel mijn beste versie? Leef ik zoals ik dat wil? Heb ik er wel alles uit gehaald of kan ik meer?”

Ik wist meer dan genoeg van de buitenkant, en slaagde erin om iedereen mooier te maken. Mijn klanten deelden van alles met me. Ik was altijd geïnteresseerd in wat hen bezighield, en hoe zij daar op hun manier mee omgingen. Het viel me op dat sommige vrouwen altijd klachten en problemen hadden en dat andere vrouwen juist successen boekten en gelukkig waren.

Mijn fascinatie ging steeds meer uit naar de kracht van onze gedachten en het effect daarvan op ons lichaam en ons leven. Ik verslond meer boeken, podcasts en masterclasses dan ooit.

NLP & Coach
In 2018 volgde ik een opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Er ging een wereld voor me open. Met NLP kijk je naar oplossingen en mogelijkheden, met als uitgangspunt dat de mens in staat moet zijn om het leven prettig te vinden en ervan te genieten.

 

In dezelfde periode zocht ik een coach om mij te helpen bij het maken van keuzes. Ik wilde weten wat ik kon doen om mijn meest mooie leven te kunnen leven. Zij maakte me duidelijk dat alles wat ik nodig had in mijzelf zat. Van haar leerde ik hoe ik mijn doen, denken, handelen en gedrag kon inzetten om geluk en voldoening te voelen.

Ik ontdekte wat voor mij echt belangrijk was, Persoonlijke groei, Geluk, Gezondheid en Succesvol zijn!

2 jaar later, toen ik in tevreden was met wie ik was, wat ik had en wat ik deed, zag ik kraakhelder voor me wat ik wilde creëren. Dit idee had ik al toen ik 12 was, maar stopte dat weg omdat belemmerende overtuigingen de overhand namen. Die had ik nu opgeruimd en maakte plaats voor geloof en vertrouwen.

Ik bedacht een fantastisch concept en niet veel later kwam de meest fantastische locatie op mijn pad.

Ik wilde een plek creëren waar mensen naar toe kunnen komen om te ontspannen en om op te laden. Ik wil inspireren op het gebied van gezondheid, balans, energie en mindset, in een positieve omgeving, op weg naar persoonlijke groei en een gezond en gelukkig leven.

Dit is waar ik op dit moment mee bezig ben, ik verwacht eind 2022 mijn deuren te kunnen openen.

De grootste en mooiste les in mijn leven tot nu toe, is dat ik leerde dat je altijd een keuze hebt, en als je wil dat dingen veranderen, moet je de dingen ook anders gaan doen. Verandering begint altijd in jezelf! Je kunt dingen anders doen, je kunt veranderen, je kunt gelukkig zijn. Als je weet dat deze weg er ook voor jou is, kun je alles bereiken wat je maar wilt!

Ik wil dit dolgraag met je delen omdat ik deze fantastische transformatie jou ook zo ontzettend gun! Ook voor jou ligt geluk en je mooiste leven binnen handbereik.

Ik heb een supermooi en pragmatisch programma ontwikkeld waarin ik je help en ondersteun om dit binnen 5 maanden te bereiken.

Het is niet eng, wel spannend! En het zal zeker één van de meest bijzondere periodes in je leven worden.

Ga met me mee. Dit is hét moment om te kiezen voor persoonlijke groei, voldoening en succes.

Wanneer je durft te investeren in jezelf, verandert niet alleen jouw wereld, maar ook alles om je heen. Het is mijn missie om jou te helpen en te begeleiden naar een leven waar jij van droomt! 

Schrijf me!
Ik vind het super leuk om van je toren.

10 + 15 =