Guinot behandelingen

huidverbeterend en optimaal genieten

Guinot is een Frans merk en heeft een uitgekiend aanbod behandelingen met bijpassende salonprotocollen. Alles om elk huidtype tot in de puntjes te behandelen en verzorgen.

Age Summun 

Een exclusieve huidverzorgingsbehandeling
die tekenen van veroudering wegneemt:
rimpels en fijne lijntjes, verlies van
stevigheid, gebrek aan uitstraling. 

Hydra Peeling

Een alternatief voor esthetische geneeskunde: Verminderen van zichtbare tekenen van huidveroudering, Het herstellen van een gezonde uitstraling, Pigmentverstoringen, Verhelderen van de teint.

Hydra Hydrabeasion

Een alternatief voor esthetische geneeskunde: Verminderen van zichtbare tekenen van huidveroudering, Het herstellen van een gezonde uitstraling, Pigmentverstoringen, Verhelderen van de teint.

Hydra Clean

Een unieke behandelingsmethode voor
een heldere en stralende huid. 

Lift Summun

Een exclusieve huidverzorgingsmethode
die zorgt voor een globale verstevigende
werking en onmiddellijk de tekenen van
vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté vermindert.

A/N/G Skincare
eco-luxury skincare voor een healthy-glowing skin 

A/N/G Skincare staat symbool voor ecologische en biologische huidverzorging van hoge kwaliteit en met een luxe gevoel. In de formules van de luxe ecologische verzorgingslijn vloeien de beste plantaardige ingrediënten samen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. 

Detox Hydra Glow

Detox Hydra Glow & Lift Up Cell Renewal Collagen

Lift Up Cell Renewal Collagen

SOS Repair Pure Collagen

Marc Ibane
laat je verleiden

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Maak een afspraak
bel of WhatsApp

Bel of stuur een WhatsApp om eenvoudig een afspraak maken. Twijfel je, en wil je graag meer informatie over de behandelingen en mijn producten? Neem dan contact met mij op. Dat mag via het contactformulier, mail, bellen of per app. 

Leef je mooiste leven

maak tijd voor jezelf

De wetenschappelijke betekenis van wellness is gezondheid; het streven naar een gezond lichaam en geest. Bij een gezonde levensstijl is er een balans tussen inspanning en ontspanning. Het is logisch dat ons lichaam niet alsmaar “on edge” kan zijn, dit zal ons op lange termijn namelijk opbreken. Stress is hierbij het keywoord en misschien wel de epidemie van deze eeuw.

Bij mij vindt je de mogelijkheid om je even terug te trekken, alle mentale ballast van je schouders af te laten glijden. Stress zal verminderen en de batterij wordt opgeladen.